Tipografie

Lucrarea de tipărire și distribuire gratuită de literatură, operată de Fundația Mantachie, se află sub autoritatea Adunării baptiste Harul Suveran din Bocșa și reprezintă efortul comun al adunării noastre și al altor adunări surori de a ajunge la cât mai mulți oameni cu Evanghelia și cu adevărurile Scripturii.

Primele traduceri și tipăriri au început în anul 1999, când fr. misionar Curtis Pugh s-a mutat în România, dar lucrarea propriu-zisă a început în anul 2002, când s-au achiziționat primele echipamente de tipărit. De atunci încoace, tipografia a funcționat continuu, numărul de publicații tipărite și distribuite crescând mereu, așa încât, în prezent, adunarea noastră operează una din cele mai mari tipografii cu profil baptist istoric din lume.

Până în prezent s-au tipărit și distribuit peste 50 de broșuri în 1.000.000 de exemplare, și peste 20 de titluri de cărți, în aproape 100.000 de exemplare. Pe lângă acestea, am distribuit zeci de mii de Biblii și Nou Testamente, atât în format tipărit, cât și în format audio și peste 20.000 mii de CDuri și DVD-uri audio și video cu predici, studii biblice și muzică creștină. Cele mai multe materiale au fost tipărite în limba română, însă am tipărit și materiale în limbile engleză, germană și rusă. Aceste materiale sunt disponibile gratuit și le puteți accesa și în format electronic, în secțiunea „Bibliotecă”.

Văzând de-a lungul anilor importanța unei lucrări de tipărire pentru o adunare biblică, și prin experiența acumulată, dorim să ajutăm și alte adunări să dezvolte un plan de tipărire de literatură pe termen lung. Mai multe informații despre dezvoltarea unei lucrări de tipărire de literatură găsiți aici.

Dacă doriți să primiți gratuit materialele tipărite de noi, vă rugăm să consultați catalogul cu literatură gratuită disponibil aici și să ne contactați.

ro_RORomână